Lantronix xPrintServer review: eenvoudig printen vanuit iOS

Een kwestie van 1, 2, 3...

Door


Conclusie

De Lantronix xPrintServer doet wat het belooft en doet dat op een bijzonder gebruiksvriendelijke en goede manier. Zeker als je meerdere netwerkprinters moet kunnen benaderen, bijvoorbeeld in een meer zakelijke omgeving, is de xPrintServer een uitkomst. Uiteraard is het vervelend dat het apparaat alleen iOS-apparaten ondersteunt, maar dat is nu waarschijnlijk juist wel een van de redenen dat het allemaal zo soepel werkt. Een dergelijk apparaat voor Android moet met veel meer versies van het besturingssysteem uit de voeten kunnen (en met allerlei interpretaties van fabrikanten die het besturingssysteem toe- en aanpassen), wat het veel vatbaarder maakt voor problemen.

De gebruiksvriendelijkheid en het uitstekende functioneren van de Lantronix xPrintServer vinden wij reden genoeg om er een Hardware.Info Gold Award aan uit te reiken.

In Nederland wordt de Lantronix xPrintServer verkocht via TransTec en kost daar 151,00 euro. Dat is exclusief BTW, dus voor de consument kom je dan uit op een kleine 180 euro. Je kunt ook eens kijken naar de online shop van Lantronix zelf, waar de xPrintServer voor 149,50 dollar te koop staat. Hier moet je echter nog wel een kleine 40 dollar aan verzendkosten bij optellen, waardoor de prijs in euro's op ongeveer 150 euro uitkomt. Dat is toch iets minder dan je kwijt bent als je het product bij TransTec koopt, zij het dat je mogelijk langer moet wachten voor je het product in handen hebt.


Lantronix xPrintServer


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Lantronix xPrintServer Network Edition

100 Mbps

Specificaties

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*