Iiyama ProLite G2773HS-GB1: ultieme gaming monitor?

120Hz scherm zonder 3D functie

Door


Testresultaten reactietijd en input lag

De Iiyama ProLite G2773HS-GB1 schittert pas echt bij de reactietijdtests - gamers kunnen dit scherm zo meenemen, met reactietijden als deze zal je geen last hebben van ghosting. Zeker wanneer we overdrive activeren, zijn de resultaten spectaculair (bij gebrek aan vergelijkingsmateriaal is deze grafiek wat beperkt). Ook input lag is afwezig.

We hebben nog niet veel vergelijkingsmateriaal van schermen die we specifiek op Overdrive-snelheid geteste hebben, maar de snelste twee schermen tot dusver waren de BenQ XL2420T en de Dell Alienware OptX AW2310. De Iiyama houdt zich hier uitstekend staande.

Ook in de 20%-80%-20% test kan de Iiyama G2773HS-GB1 prima meekomen met de duurdere en kleinere Dell en BenQ modellen.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Iiyama ProLite G2773HS-GB1

27 inch, 1920x1080, 82 ppi, TN, 120 Hz, DVI ingang, HDMI ingang, 1 ms, 300 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews

Dossier

Lees ook deze monitor artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*