CM Storm Sentinel Advance II: een waardige opvolger?

Na ruim drie jaar is de opvolger van de eerste muis van CM Storm er dan eindelijk. Is de Sentinel Advance II een waardige opvolger?

Door


Conclusie

CM Storm heeft met de Sentinel Advance II een muis uitgebracht die uiterlijk niet veranderd is ten opzichte van eerdere Sentinel-muizen. Dat is geen probleem, want het ontwerp werkt goed en ook de functies zijn makkelijk te bereiken. Gelukkig innoveren ze naast de sensor ook de functionaliteit, bijvoorbeeld met de Storm Tactics Multiplier Key en de makkelijke aanpassing van de gevoeligheid zonder tussenkomst van software. Wij kunnen naast een kleine afwijking van de cursor voor low sense gebruik geen nadelen vinden bij deze muis. Zowel de lift-off distance, tracking, als de grip zijn prima in orde. De Sentinel Advance II is een zeer uitgebreide muis, die we ondanks zijn redelijk hoge prijs van gemiddeld 61 euro zonder meer aanraden.

CM Storm Sentinel Advance II


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

CM Storm Sentinel Advance II

Laser, 8200 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*