Roccat Alumic mousepad: muizen op aluminium

Een pakketje aluminium met een dun laagje plastic

Door


Inleiding

Smaken verschillen, om maar eens met een algemeenheid te beginnen. Dat geldt natuurlijk ook voor de ondergrond waarop we muizen. Als je van een harde ondergrond houdt, dan zijn er natuurlijk glazen 'muismatten'. Je kunt echter ook voor de Roccat Alumic gaan, die van aluminium is gemaakt.


Roccat Alumic Double-Sided Gaming Mousepad

Niet iedereen houdt van dezelfde ondergrond tijdens het muizen. Er zijn mensen die hier graag een klein zacht matje voor gebruiken, maar er zijn er ook die het liever wat groter aanpakken. Een grotere muismat kan dan weer handig zijn als je meerdere schermen moet doorkruisen tijdens het gamen en je geen zin hebt om telkens je muis op te tillen. Daarnaast zijn er mensen die het prettig vinden als de ondergrond zo hard mogelijk is. Hiervoor kun je uiteraard de tafel of het bureau gebruiken waar je set-up staat, maar dat is voor veel gamers toch niet nauwkeurig genoeg. Een goede oplossing hiervoor zijn glazen muispads. Roccat biedt met de Alumic ook een aluminium alternatief voor deze gebruikers. Het is met een gemiddelde prijs van ongeveer 40 euro een behoorlijke investering, maar het is dan ook best een speciaal product.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Roccat Alumic Double-Sided Gaming Mousepad

Aluminium en polyester, Fijn

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

49,99 €

gem. 53,99 €
5 shops, 4x voorraad

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*