Aten CS533 review: keyboard/muis switch voor pc, smartphone en tablet

Schakelen tussen pc, iPhone, iPad en Android-apparaten

Door


Inleiding

In het testlab van Hardware.Info ontvangen we tal van verschillende producten, van servers tot muismatten. Deze keer besteden we aandacht aan de Aten CS533, een schakelaar voor toetsenbord en muis waarmee je een apparaat via USB en twee apparaten via Bluetooth kunt aansluiten. De vraag is natuurlijk of dit een handige accessoire is.


De witte uitvoering van dit apparaatje van Aten maakt al direct duidelijk welke doelgroep de fabrikant voor ogen had: Mac bezitters. Ondanks de kleur is er echter geen reden om dit slimme kastje niet ook met andere producten te gebruiken. De vorm is zo gemaakt dat je hem als standaard voor een smartphone kunt gebruiken. Om die reden is er ook een stukje transparant plexiglas. Op deze manier kun je een telefoon stabiel neerzetten.

Aten Tap (USB to Bluetooth KM Switch)

Aansluiten is eenvoudig. Achterop vind je USB-aansluitingen voor een toetsenbord, muis, en USB-kabel. Je moet alleen even de kabels van je toetsenbord en muis uit je computer halen en aansluiten op de CS533 en de aansluitkabel van het product van Aten met je computer verbinden. Daarna werkt alles weer zoals het was en kun je gewoon tikken en muizen. De USB-kabel zorgt ook voor de voeding van deze slimme switch.

Aten Tap (USB to Bluetooth KM Switch)


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Aten Tap (USB to Bluetooth KM Switch)

Ondersteuning voor USB

Specificaties

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*