52 128 GB & 256 GB SSD’s getest en vergeleken

Kies de juiste SSD

Door


Inleiding

In juni 2012 publiceerden we op Hardware.Info een grote vergelijkingstest van SSD’s met een capaciteit van 120/128 GB en 240/256 GB. Nog altijd zijn dat de populairste formaten, afgaande op de zoekopdrachten in onze prijsvergelijker. Sinds die test, dik een half jaar geleden, is er veel gebeurd: er is een aardig rijtje nieuwe, high-end SSD’s op de markt gekomen, met duidelijk betere prestaties. Je hebt dit kunnen lezen in behoorlijk wat wat losse, nieuwe SSD reviews die we de afgelopen tijd hebben gepubliceerd.


Tegelijkertijd zijn de prijzen van SSD’s verder gedaald. Elke maand kun je voor lagere bedragen een goede SSD kopen, het prijsverschil met conventionele harde schijven wordt kleiner en kleiner. Voor ons voldoende reden om opnieuw de balans op te maken: welke SSD’s moet je nu kopen wanneer je de allersnelste wil, maar minstens net zo belangrijk: welke SSD is de beste keuze als je niet de hoofdprijs wil betalen?


Vergelijken

In deze review besproken 51 producten

  Meer producten (51)  

Lees ook deze harde schijf/ssd artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*