Roccat Isku FX gaming keyboard review

Toetsenbord met bijzondere lichteffecten

Door


Conclusie

Gezien de magere ondersteuning voor het Talk FX effect is de update van het Isku FX toetsenbord geen grote stap vooruit. Er moet veel meer ondersteuning komen voor dit protocol wil je er echt gebruik van kunnen maken. De ingebouwde macro’s voor games zijn ook aan een update toe. Een van de nieuwste titels in de lijst is nog steeds Bio Shock 2. De verdeling van de verlichting in de toetsen is een stuk beter dan het oudere Isku model, maar nog steeds niet perfect.

Roccat Isku FX

De overige functies van Roccat Talk zijn wel erg aangenaam. De koppeling tussen de Roccat Isku FX en Roccat muizen werkt goed. De toetsen van de Isku FX hebben verder een prettig lichte aanslag en de extra macrotoetsen zijn makkelijk te bereiken. De polssteun biedt daarnaast extra comfort.

Wil je geen gebruik gaan maken van het Roccat Talk protocol, bijvoorbeeld EasyShift+ en de macrofunctionaliteit, dan is dit toetsenbord misschien niet de beste keuze. Als je deze functies wel wilt gebruiken en als de ondersteuning van games voor Talk FX wordt uitgebreid dan is de redelijk hoge prijs van gemiddeld 93 euro te rechtvaardigen.


Vergelijken

In deze review besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Roccat Isku FX

Toetsenbord, Qwerty

Specificaties

Roccat Isku FX (UK)

Toetsenbord, Qwerty

Specificaties

Lees ook deze toetsenbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*