Lenovo Thinkpad Helix review: Convertible volgens Lenovo

Core i5 en Full HD, met een slim keyboard dock

Door


Inleiding

Je hebt wat te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe notebook of hybride tablet. Lenovo biedt je echter wel heel veel keuzemogelijkheden. Van de lichte (575 gram) Lenovo ThinkPad Tablet 2, tot de ThinkPad Twist met een draaibaar scherm of bijvoorbeeld de Yoga met omklapbaar toetsenbord. En wil je een laptop met touch dan heeft het merk ook van alles in de aanbieding voor je. Aan de bovenkant van dat productsegment vind je de Helix, een high-end hybride met afneembaar scherm.


Lenovo ThinkPad Helix 3698 (N3Z6DMH)

De Helix is een model uit de ThinkPad-serie en dus zwart, zakelijk en robuust uitgevoerd. Op het eerste oog is er ook niet zo heel veel bijzonders te zien aan het apparaat. Opengeklapt zie je een toetsenbord met een lekker groot touchpad (zonder fysieke toetsen) en een trackpoint. Het keyboard is van de bekende Lenovo-kwaliteit (dus goed) en verder valt op dat de rand tussen het scherm en het toetsenbord relatief groot is. Het scharnierpunt zit op het keyboard. Je kunt hem gewoon gebruiken als een laptop en dus ook gewoon dichtklappen.

Lenovo ThinkPad Helix 3698 (N3Z6DMH)


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Lenovo ThinkPad Helix 3698 (N3Z6DMH)

Tablet, Qwerty, Intel Core i5 3317U, 4 GB, 11.6 inch, 1920x1080, Touchscreen, Intel HD Graphics 4000, 180 GB, 845 gram, Windows Pro

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze laptop/tablet artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*