Logitech G700s vs. Corsair M95 gaming muizen review

Muizen van een zwaar kaliber

Door


Conclusie

De Logitech G700s en Corsair M95 zijn zeer uitgebreide muizen, zowel qua knoppenspel als prestaties. Beide hebben een groot aantal knoppen voor liefhebbers van role playing games zoals Diablo III en World of Warcraft. De M95 heeft totaal vijftien knoppen waarvan dertien makkelijk bereikbaar zijn. Twee bij de duim zitten net iets te ver naar achter. Alle dertien knoppen van de G700s zijn goed bereikbaar. Beide gebruiken dezelfde Avago ADNS-9800 8200 DPI laser sensor.

Corsair Vengeance M95 White

Er is wel een verschil in prestaties. De G700s heeft een net iets hogere lift-off distance, maar heeft een betere handgrip voor low sense gebruik. De M95 heeft dus een iets betere lift-off distance, maar juist weer een iets minder goede grip. Met de nieuwste firmware is er daarnaast geen merkbare vertraging meer. Dat was een probleem dat zeker voor games onacceptabel is. De G700s heeft zowel via de kabel als de draadloze verbinding ook geen aantoonbare vertraging. Wel is de loskoppelbare USB kabel veel stugger dan gewenst. Dit belemmert soms een soepele muisbeweging als het ergens tegenaan komt.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Zowel de Logitech G700s als de Corsair M95 zijn uitstekende muizen, die wel enkele steekjes laten vallen. Het zijn beide echter zonder meer aanraders en verdienen een Hardware.Info Silver Award.


Logitech G700s
Corsair M95


Vergelijken

In deze review besproken drie producten

  Product Laagste prijs

Corsair Vengeance M95 Black

Laser, 8200 dpi

Specificaties

Corsair Vengeance M95 White

Laser, 8200 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Draadloos, Laser, 8200 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*