ElitePad 900 inclusief accessoires review: super veelzijdig

Windows 8 tablet met veel mogelijkheden

Door


Conclusie

Er zijn nog veel meer accessoires voor de ElitePad, zoals bijvoorbeeld een kabeltje waarmee je hem direct op een VGA- of HDMI-scherm kunt aansluiten en ook het Expansion jacket kun je ook zonder accu aanschaffen (H4J85AA). Verder werkt HP nog aan uitbreiding van de reeks mogelijkheden. Maar ook nu al, als je alles bij elkaar ziet, verandert het beeld van de ElitePad wel een beetje.

Zonder deze accessoires is het een leuke, relatief lichte Windows 8-tablet. Maar met deze accessoires wordt het een wel heel erg compleet product, waarmee het apparaat ook een heel stuk veelzijdiger wordt. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar aan de andere kant heb je zo de keuze waarin je investeert, in plaats van dat je moet betalen voor een voorgeselecteerd pakket, dat mogelijk niet geheel bij je wensen aansluit.

HP ElitePad Expansion Jacket
Functioneel maar duur, het Productivity Jacket.

Vooral het Expansion Jacket lijkt ons een erg aantrekkelijke aanschaf, en als je de tablet veel meeneemt dan is de Rugged Case een handige aanvulling. Ook kunnen we ons goed voorstellen dat de tafel dock en de pen in de smaak zullen vallen. Al met al maken de accessoires de ElitePad echt compleet. Opvallend is ook dat de meeste accessoires niet eens zo heel duur zijn, behalve de jackets; vooral het Productivity Jacket is met een gemiddelde van 238 euro erg duur.


Lees ook deze laptop/tablet artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*