Hands-on en benchmarks Apple iPad Air: iPad Weight Watcher-editie

Dunner, lichter, krachtiger

Door


iOS 7

De iPad Air wordt geleverd met iOS 7. De nieuwe versie van  het besturingssysteem voor mobiele apparaten is al veelvuldig beschreven en dan gaat het vaak over de compleet nieuwe looks. You hate or you love it en dat geldt ook voor de rest van het 'ecosysteem' van Apple. Daar draait het voornamelijk om gebruiksgemak en niet om het aantal mogelijkheden. Zo zijn de mogelijkheden van iCloud uitgebreid, maar gewoon bestanden uitwisselen zoals met Google Drive, Dopbox of SkyDrive is nog steeds niet mogelijk. 

Apple iPad Air WiFi + Cellular 128GB Silver

Om dat in dit artikel te beschrijven gaat een beetje te ver. Opmerkelijk is wel dat je bij de iPad ook een aantal apps krijgt die voorheen betaald moesten worden. iPhoto, iMovie, Garageband, Pages, Numbers, Keynote zijn nu gratis voor iOS-apparaten die na 1 september van dit jaar zijn geactiveerd. Onder de apps zitten ook de productiviteitsapps van Apple waarmee het merk duidelijk een beetje steekt richting Microsoft dat nu ook bij laptops en tablets met een kleiner scherm Office 2013 gratis meelevert.  


Lees ook deze laptop/tablet artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*