Logitech G500s Laser Gaming Mouse review

Gaming muis met potentie

Door


Inleiding

De Logitech G500s is ondertussen al bijna een jaar op de markt, maar we wilden jullie onze ervaring met deze muis niet onthouden. Hij toont gelijkenissen met de populaire MX500 reeks en uiteraard zijn directe voorganger de G500. In deze review gaan we kort in op de prestaties, vorm en gebruiksgemak.


Logitech G500s Laser Gaming Mouse
Logitech G500s

Toen deze muis net op de markt was, had hij een overduidelijke input lag, waardoor de introductie niet helemaal vlekkeloos verliep. Halverwege vorig jaar heeft Logitech dit probleem met behulp van een firmware update opgelost. Veel muizen met een dergelijke Avago ADNS-9800 sensor leken dit probleem te hebben, maar de sensor-maker heeft dus een update uitgebracht. De laser sensor in deze muis gaat tot 8200 DPI en is in vijf stappen instelbaar. Deze kunnen makkelijk gekozen worden met DPI knoppen op de muis en de gekozen stap wordt in de vorm van leds aangegeven op de muis. Opvallend is dat de sensor niet in het midden van de muis geplaatst is, wat theoretisch voor afwijkingen kan zorgen bij het optillen. Deze muis is echter erg stabiel bij het optillen, waardoor dit niet voor problemen zorgt.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse
De onderkant van de G500s


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Laser, 8200 dpi

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*