Corsair Vengeance 2100 headset review

Het nieuwe draadloze audio-topmodel van Corsair getest

Door


Conclusie

De Corsair Vengeance 2100 biedt een duidelijk bovengemiddelde geluidskwaliteit en op een lichte ruis bij stilte na is daaraan niet te merken dat het om een draadloze headset gaat. Het leggen van de verbinding gaat snel en vlekkeloos, waarna je ook direct controle hebt over het Windows-audiovolume via het wieltje op de linker-oorschelp.

Het apparaat wordt compleet geleverd met onder andere een USB-stand en Corsairs eigen software. Daarin kun je 5.1- of 7.1-kanaals audio laten visualiseren, wat vooral in games het geluid ruimtelijker laat klinken. De microfoon is prima, alleen een betere filtering van de achtergrondruis was welkom geweest. Ook de constructiekwaliteit en het draagcomfort zijn in orde, maar je moet er wel rekening mee houden dat de headset door de ingebouwde accu relatief zwaar is.

Al met al is de Vengeance 2100 zeker een aanrader. Vooral aan zijn bovengemiddeld goede geluidskwaliteit houdt hij een Silver Award over.


Corsair Vengeance 2100


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Corsair Vengeance 2100

Over-ear, 2 kanaals

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze headset artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*