Sapphire Radeon R7 250 Ultimate review: passief gekoelde R7 250

Nieuwe videokaart blijkt oude bekende

Door


Conclusie

We schreven het al eerder: de R7 250 is eigenlijk nét te weinig voor lekker gamen. Courante titels zijn op medium-settings net wel of net niet goed speelbaar, terwijl je voor sommige games terug moet naar low. Met een R7 260, die maar een paar tientjes duurder is, kun je veel beter uit de voeten. Voor video-decoding heb je tegenwoordig al aan een processor met ingebouwde videochip genoeg en juist dit model kun je niet combineren met bijvoorbeeld een A10-7850K in Dual Graphics. Dat maakt dat eigenlijk alle use-cases voor deze videokaart wegvallen.

Dat is zonde, want de gekozen koeloplossing is natuurlijk stil en weet de warmte ook nog eens behoorlijk goed af te voeren. Ook over de kleine meerprijs van de passieve uitvoering ten opzichte van een normale R7 250 hebben we niets te klagen. Maar waarom je deze videokaart aan zou willen schaffen - we zouden het echt niet weten.

Sapphire Radeon R7 250 Ultimate 1GB


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Sapphire Radeon R7 250 Ultimate 1GB

AMD Radeon R7 250, 800 MHz, 1024 MB

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*