Hercules WAE Neo review: regenbooggeluid

Draadloos geluid met een kleurtje

Door


Conclusie

De Hercules WAE Neo is een krachtige speaker met een wat sobere uitrusting qua functies, die het compenseert met de nodige digitale geluidsverwerking en kleurrijke verlichting. Al bij al zijn we best enthousiast en voor het door Hercules geclaimde primaire gebruiksdoel is hij zeker geschikt: een feestje leuk je hier heel aardig mee op, mits je locatie niet te groot is. Het flinke maximale volume, dat pas aan de top gaat vervormen, is daar prima voor geschikt.

We zijn minder enthousiast als het gaat om dagelijks gebruik, waar de verlichting eerder afleidt dan wat toevoegt. Ook de app, hoewel behoorlijk compleet, zien we toch een beetje als extra ballast - liever zouden we gewoon onze eigen muziektoepassingen gebruiken dan die benaderen via de 'schil' van Hercules.

Voor de eindbeoordeling kunnen we concluderen dat je vooral 'veel' krijgt; de aanschafprijs lijkt hoog, maar veel concurrentie is makkelijk 100 euro duurder. Die biedt in deze klasse vaak ook niet veel extra functies, maar klinkt wel wat beter bij lager volume, met meer detail en een wat bredere weergave van het frequentiespectrum. Heb je maling aan detail en wil je gewoon veel, hard en spreekt de verlichting je aan, dan heb je best een voordelige koop aan de WAE Neo. Een Hardware.Info Bronze Award vinden we dan ook op zijn plaats.


Hercules WAE Neo


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Hercules Wireless Audio Experience NEO

Lijningang 3,5 mm jack, Bluetooth, Ingebouwde speakers, Batterij/accu

Specificaties Prijzen

64,99 €

gem. 125,79 €
4 shops, 1x voorraad

Lees ook deze (slimme) speaker/streamer artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*