Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

Welke producten zijn door de lezers van Hardware.Info verkozen tot de beste van 2014?

Door


Game, product overall en nieuwe technologie

Beste game 2014: Battlefield 4

Het afgelopen jaar zijn we meer en meer games gaan reviewen, althans de prestaties van moderne CPU's in de nieuwste games. Dat roept om een nieuwe categorie, beste game van het jaar! Er werd een aardige lijst genomineerd en uiteindelijk kreeg Battlefield 4 nipt de meeste stemmen. Juist voor PC gamers was Battlefield 4 een bijzondere titel, aangezien het de eerste game was die gebruik maakt van AMD's dit jaar geïntroduceerde Mantle API. Maar ook voor wie geen Mantle gebruikt bleek Battlefield 4, na de eerste patches althans, een prima FPS game!

Runner-up: Far Cry 4

 

Beste product overall 2014: Nvidia GeForce GTX 970/980

Er kwamen in ronde 1 heel wat suggesties binnen voor beste product over-all, maar uiteindelijk waren er maar vier producten die significant vaak genoemd werden en uiteindelijk terecht kwamen op het lijstje nominaties. De Sony Play Station 4 console, de Crucial MX100 SSD en de OnePlus One smartphone haalden het allemaal niet om de award daadwerkelijk te bemachtigen. Het beste product van 2014 is volgens een duidelijke meerdereheid van jullie stemmen geworden de Nvidia GeForce GTX 980 en 970.

Runner-up: Sony Playstation 4

 

Beste nieuwe technologie 2014: VR / Oculus Rift

Zeer veel echt nieuwe technologieën hebben we in 2014 niet zien verschijnen, maar toch maakten we kennis met een aantal interessante nieuwe vindingen. Denk aan DDR4 geheugen, Samsungs 3D V-Nand voor SSD's, AMD's Mantle API, DisplayPort adaptive sync, en zo kunnen we nog wel even door gaan. De technologie die uiteindelijk de meeste stemmen kreeg is niet per se nieuw in 2014 - er wordt al veel langer aan gewerkt - maar kwam dit jaar wel weer een stuk dichter bij voltooing: de virtual reality technologie van Oculus Rift, die we een paar maanden geleden nog bespraken in Hardware.Info TV

Runner-up: DDR4

  


In deze review besproken 35 producten

  Meer producten (35)  

Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*