Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

Welke producten zijn door de lezers van Hardware.Info verkozen tot de beste van 2014?

Door


Harddisk, SSD en CPU-koelers

Beste harddisk 2014: Western Digital Black

In de categorie beste harde schijven wint dit jaar Western Digital met de Black-reeks. De fabrikant heeft de laatste paar jaar de naamgeving van haar producten flink op de schop genomen en maakt nu voor alle producten gebruik van kleuren om de positionering duidelijk te maken, waarbij de Black schijven de snelste uitvoeringen zijn. Op de tweede plek vinden we de Seagate Barracuda 7200.14 reeks.

Runner-up: Seagate Barracuda 7200.14

 

Beste SSD 2014: Samsung 850 Pro

De categorie beste SSD mondde uit in een gevecht tussen de Crucial MX100 en de Samsung 850 Pro. De eerst is voornamelijk populair aangezien het vrijwel het gehele jaar de reeks SSD's met de beste prijs/prestatieverhouding is geweest. de Samsung 850 Pro valt in de smaakt omdat het de snelste Serial ATA 600 SSD's ter wereld zijn, mede dankzij het state-of-the-art 3D V-Nand geheugen. De beste prestaties werd door jullie toch belangrijker gevonden dan de beste prijs, want uiteindelijk kreeg de 850 Pro ruim de meeste stemmen.

Runner-up: Crucial MX100

 

Beste CPU-koeler (lucht) 2014: Scythe Mugen 4 PCGH Edition

Dit jaar deelden we voor het eerst de categorie CPU-koelers op in de subcategorieën lucht- en waterkoeling. Bij de luchtkoelers gaven jullie de meeste stemmen aan het product dat in onze laatste grote vergelijkingstest ook als beste keuze uit de bus kwam, de PCGH editie van de Scythe Mugen 4. Onze Duitse collega's van PC Games Hardware voorzagen de Mugen 4 van twee stille fans, waardoor het product goede koeling, zeer lage geluidsproductie én een scherpe prijs combineert. De runner-up is de Cooler Master Hyper 412S, die ook als grote aanrader uit onze laatste vergelijkingstest kwam.

Runner-up: Cooler Master Hyper 412S

 

Beste CPU-koeler (water) 2014: Corsair H100i

In de categorie waterkoeling was het de Corsair H100i die ruim de meeste stemmen kreeg. Corsair is duidelijk marktleider op het vlak van waterkoelers. Sterker nog: bij de Hardware.Info user systemen is Corsair het meest gebruikte merk CPU-koeler en het merk heeft enkel waterkoelers in het assortiment! De H100i is een luxe model dat kan samenwerken met een Corsair Link systeem. De Cooler Master Nepton 240M werd tweede.

Runner-up: Cooler Master Nepton 240M

 

Beste koelpasta 2014: Arctic Silver 5

Een nieuwe categorie dit jaar, de beste koelpasta. En de winnaar is een product dat al sinds jaar en dag verkrijgbaar is en nog steeds grote populariteit geniet, te weten Arctic Silver 5. De Cooler Master HTK koelpasta is op basis van de stemmen als tweede geëindigd.

Runner-up: Cooler Master HTK

 


In deze review besproken 35 producten

  Meer producten (35)  

Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*