Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

Welke producten zijn door de lezers van Hardware.Info verkozen tot de beste van 2014?

Door


Behuizingen, voedingen en casefans

Beste (micro) ATX-behuizing 2014: Cooler Master CM 690 III

Net als bij moederborden hebben we ook de categorie beste behuizing dit jaar opgedeeld in (micro) ATX en mini ITX. In de eerste categorie vinden we dezelfde winnaar als vorig jaar in de categorie behuizing: de Cooler Master CM 690 III blijft onverminderd populair vanwege de uitstekende mix van prima specificaties, strak uiterlijk en scherpe prijs. De stille Fractal Design R4, die kort geleden werd opgevolgd door de R5, eindigde op de tweede plek.

Runner-up: Fractal Design Define R4

 

Beste (mini) ITX-behuizing 2014: Corsair Obsidian 250D

We zagen dit jaar een forse toename in het aantal mini-ITX behuizingen, waarbij de keuze met name bij zogenaamde 'kubus'-modellen groot is. Niet zo vreemd, want daarin heb je doorgaans ruimte voor een aparte videokaart. Corsairs Obsidian 250D is niet bepaald de kleinste in zijn soort, maar kon toch rekenen op de meeste stemmen. Op kleine afstand volgde de zeer voordelige en handige Cooler Master Elite 130.

Runner-up: Cooler Master Elite 130

  

Beste serie voedingen 2014: Corsair RM

Met de RM-serie biedt Corsair modulaire voedingen met een 80Plus Gold certificaat aan voor een zeer scherpe prijs. In onze test presteerden de voedingen ook zeer goed. Menigeen heeft als kritiek dat Corsair condensators van Chinese komaf in de voeding heeft gestopt, al geeft Corsair zelf aan dat deze kwalitatief net zo goed zijn als Japanse exemplaren. Hoe het ook zij, de RM-voedingen kregen van jullie de meeste stemmen, gevolgd door de Be quiet! Dark Power Pro 10 reeks.

Runner-up: Be quiet! Dark Power Pro 10

  

Beste serie casefans 2014: Be quiet! Silent Wings 2

Net als vorig jaar krijgt de Be quiet! Silent Wings 2 reeks casefans de Hardware.Info Award voor beste casefans van het jaar. De stille fans van de Duitse fabrikant blijven onverminderd populair. En dat de beste casefans volgens jullie in Europa worden ontworpen blijkt wel uit de nummer twee: daar vinden we het Oostenrijkse Noctua met de NF-F reeks. De NF-F12 is zeker niet de goedkoopste, maar wel zonder meer één van de populairste 12cm fans op de markt.

Runner-up: Noctua NF-F

 


In deze review besproken 35 producten

  Meer producten (35)  

Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*