Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

Welke producten zijn door de lezers van Hardware.Info verkozen tot de beste van 2014?

Door


Monitoren, toetsenbord en muis

Beste monitor 2014: Dell UltraSharp U2713HM

Dit jaar splitsten we voor het eerst de categorie van monitoren in standaardmodellen en gaming-schermen, om zo recht te doen aan de grote diversiteit waar je mee geconfronteerd wordt als je een nieuw beeldscherm zoekt. Dells UltraSharp U2713HM kwam overduidelijk als favoriet uit de bus in de algemene klasse; niet verbazingwekkend gezien de goede testresultaten, WQHD-resolutie en aantrekkelijke prijs in de markt. Helaas is Dell vrijwel geheel gestopt met het deelnemen aan tests in Nederland, maar vooralsnog kan het teren op de populariteit van dit model uit 2013. De runner-up is de uitstekend presterende en vriendelijk geprijsde Iiyama ProLite XB2483HSU-B1, een 24-inch monitor met een 8-bits A-MVA paneel en hierdoor een zeer goede contrast en kleurweergave.

Runner-up: Iiyama ProLite XB2483HSU-B1

 

Beste gaming monitor 2014: ASUS ROG Swift PG278Q

Bij de nieuwe award-categorie van gaming-monitoren waren de kandidaten op voorhand duidelijk en ook de winnaar verrast niet echt: ASUS introduceerde eerder dit jaar een scherm dat nog altijd geen concurrentie kent. De combinatie van G-sync, WQHD-resolutie en LightBoost anti motion-blur (zij het niet tegelijk met G-sync) maakt dit prijzige scherm zeer gewild onder gamers. Iiyama neemt de tweede plaats in met de zeer aantrekkelijk geprijsde, prima presterende ProLite GB2488HSU.

Runner-up: Iiyama ProLite GB2488HSU

  

Beste muis 2014: Logitech G502

Er lijkt elke dag wel een nieuwe gaming-muis geïntroduceerd te worden, maar toch kozen jullie ook dit jaar voor een oude favoriet: Logitech. Het winnende model is de dit jaar uitgebrachte G502, en de runner-up is van gaming-muizen fabrikant bij uitstek, Razer afkomstig.

Runner-up: Razer Deathadder

 

Beste toetsenbord 2014: Logitech G710+

Ook bij toetsenborden kwam Logitech als winnaar naar voren, met het mechanische G710+ toetsenbord, een model waar alle toeters en bellen die je maar kan wensen op zitten, maar dat toch nog redelijk geprijsd is. De runner-up is de Corsair K70 RGB, dat zich onderscheidt met zijn bijzondere verlichting in de toetsen.

Runner-up: Corsair K70 RGB

 


In deze review besproken 35 producten

  Meer producten (35)  

Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*