Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

Welke producten zijn door de lezers van Hardware.Info verkozen tot de beste van 2014?

Door


All-in-one, speakerset, headset en Bluetooth speaker 

Beste printer / all-in-one 2014: Canon MG5550

In de categorie printers en all-in-ones gaat de prijs naar Canon, meer bepaald naar de Canon PIXMA MG5550, een betaalbare multifunctionele inkjet. Het is het tweede jaar op rij dat Canon deze award in de wacht sleept. Ook dit jaar staat HP, dat deze award tot twee jaar geleden ieder jaar won, op de tweede plaats, met de Photosmart 5520, een inkjet uit dezelfde prijsklasse als de MG5550.

Runner-up: HP Photosmart 5520

  

Beste PC-speakerset 2014: Logitech Z906

Jarenlang werd Logitechs Z-5500 speakerset door jullie gekozen als beste speakerset van het jaar, ook toen deze al lang End of Life was. Inmiddels lijken de laatste voorraden echt uitverkocht, maar het heeft er vooral voor gezorgd dat jullie een andere set van hetzelfde merk kozen - de Logitech Z906 heeft weinig concurrentie in de markt voor PC speakers en is zeker voor de vraagprijs een uitstekende koop. Runner-up werd Harman Kardon, met de Soundsticks III.

Runner-up: Harman Kardon Soundsticks III

 

Beste headset 2014: Sennheiser Momentum

Als er al veel gaming muizen te koop zijn, dan is dat nog niets vergeleken met headsets. Vrijwel iedereen in de markt heeft een headset in het assortiment en de concurrentie is dan ook moordend. Toch kozen jullie voor een klassieke headset-fabrikant: Sennheiser heeft zijn uitstekende reputatie niet voor niets en de Momentum hoofdtelefoonreeks is dan ook zeker een van de interessantste die je kan kopen op dit moment, met een fraai retrodesign, een aantrekkelijke prijs en de bekende Sennheiser-kwaliteit. De runner-up is wel een 'echte' headset, de uitstekende SteelSeries Siberia v2.

Runner-up: SteelSeries Siberia v2

 

Beste Bluetooth speaker 2014: Bose SoundLink III

Dit jaar besteedden we de nodige aandacht aan Bluetooth-speakers, ideale apparaatjes als je onderweg beter geluid wilt dan een smartphone of tablet kunnen produceren. Van alle modellen die we testten ging jullie voorkeur uit naar Bose, dat alweer de derde editie van haar SoundLink reeks momenteel aanbiedt. Een inderdaad uitstekende in zijn soort, zij het met een stevig prijskaartje. De tweede in de lijst is de wat aantrekkelijker geprijsde, veelzijdige JBL Charge.

Runner-up: JBL Charge

 


In deze review besproken 35 producten

  Meer producten (35)  

Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*