Hardware.Info Awards 2014 - De Uitslag

Welke producten zijn door de lezers van Hardware.Info verkozen tot de beste van 2014?

Door


USB-stick, geheugenkaartje, NAS en router

Beste USB-stick serie 2014: Sandisk Extreme Pro

Een aantal fabrikanten wedijverden dit jaar om wie de snelste USB 3.0 geheugenstick kon leveren. Eén van de modellen die volgens onze tests sowieso in de top meerdraait is de nieuwe Extreme Pro 128GB USB-stick van Sandisk. Ze kregen van jullie de meeste stemmen, met de Kingston DataTraveler 100 G3 op de tweede plek.

Runner-up: Kingston DataTraveler 100 G3

 

Beste flashgeheugenkaartjes serie: Sandisk Extreme Pro

Sandisk wint met haar Extreme Pro producten niet alleen de categorie beste USB-stick, maar ook de categorie beste flashgeheugenkaartjes. En waar jaar-in-jaar-uit in deze categorie Sandisk en Kingston vochten om de eerste plek, is Kingston dit jaar zelfs van de runner-up positie verdrongen: Samsung maakt een opvallende entree met haar Evo flashgeheugenkaartjes.

Runner-up: Samsung Evo

  

Beste NAS-apparaat 2014: Synology DS415+

De DS415+ is Synology's nieuwste 4-bay NAS, gebaseerd op de Intel Atom Avoton processor. Onze review wees al uit dat de NAS tot uitstekende prestaties in staat is. Het zal vermoedelijk echter voornamelijk het uitgebreide software-ecosysteem zijn waarom er in groten getale door jullie op Synology werd gestemd: bedenk een voor NAS-apparaten zinnige toepassingen en Synology heeft het wel in haar DSM-software geïmplementeerd. QNAP vinden we op de tweede plek met de TS-453 Pro.

Runner-up: QNAP TS-453 Pro

 

Beste router 2014: ASUS RT-AC87U

ASUS is sinds enkele jaren erg succesvol op de routermarkt, eigenlijk vanaf de introductie van de RT-N56U en zeker vanaf de RT-N66U. Vorig jaar wist het Taiwanese bedrijf voor het eerst de hegemonie van Linksys te doorbreken en won het de award voor beste router met de RT-AC66U. Ook dit jaar gaat deze award weer naar ASUS, ditmaal voor de RT-AC87U. De tweede plaats die Linksys vorig jaar nog haalde, is nu voor Netgear, met de R7000 Nighthawk.

Runner-up: Netgear R7000 Nighthawk

 


In deze review besproken 35 producten

  Meer producten (35)  

Dossier

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*