CM Storm NovaTouch TKL review: het beste van beide werelden

Compact toetsenbord met uitstekende aanslag

Door


Inleiding

Net zoals dat geldt bij een snellere videokaart, waarbij betere graphics mogelijk zijn, kan een toetsenbord met een betere aanslag een wereld van verschil maken. In dat kader bespreken we vandaag de NovaTouch TKL van CM Storm.


CM Storm NovaTouch TKL
CM Storm NovaTouch TKL

CM Storm richt zich met de NovaTouch TKL op gebruikers die het met name te doen is om een zo goed mogelijke aanslag en waarvoor een numpad gedeelte niet belangrijk is. Dat laatste zit er namelijk niet op. Het bord is zeer degelijk gebouwd. De stalen plaat waarop alle switches zitten gemonteerd, zorgt ervoor dat het toetsenbord niet te torderen is. De aanslag is bijzonder doordat deze solide aanvoelt, net zoals het geval is bij een mechanische Cherry MX schakelaar, maar tegelijk een boterzachte aanslag heeft. Daarnaast is het klavier voorzien van een verwisselbare micro-USB kabel met vergulde connectoren. Al dit fraais komt met een behoorlijk stevig prijskaartje. Je bent gemiddeld zo'n 165 euro kwijt voor dit toetsenbord.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

CM Storm NovaTouch TKL

Toetsenbord, Qwerty US, Mechanisch toetsenbord

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze toetsenbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*