Corsair Gaming M65 Pro RGB en Sabre RGB 10.000 DPI review

Nieuw optisch geweld in muizenland

Door


Software

Voor beide muizen heeft Corsair zijn CUE-software beschikbaar, die met alle RGB-randapparatuur van de fabrikant werkt. Met de software kun je alle knoppen een andere functie geven, bijvoorbeeld een macro. Het is ook mogelijk om de extra knop van de Sabre RGB, die standaard geen sniperknop heeft, daarvoor in te stellen.

Corsair Gaming M65 Pro RGB Black

Corsair Gaming M65 Pro RGB Black

De verlichting is natuurlijk een belangrijk aspect van RGB-producten. Je kunt alle verschillende zones - bij de M65 zijn dat er twee, bij de Sabre drie - onafhankelijk van elkaar aansturen. Er zijn tal van effecten beschikbaar, waar je bovendien de snelheid van kunt aanpassen. Als je ook andere RGB-hardware van de fabrikant hebt, kun je ze synchroniseren. Dat gaat zelfs zo ver dat het rimpeleffect op je toetsenbord doorgaat naar je muis - cool!

Corsair Gaming M65 Pro RGB Black

Corsair Gaming M65 Pro RGB Black

Verder kun je ook een aantal prestatie-instellingen aanpassen, zoals de DPI-modi en de bijbehorende kleuren. Ook angle-snapping kun je hier naar wens in- of uitschakelen. Ten slotte zitten er opties voor de pollingrate en een calibratie in het programma, waarmee je de muis kunt afstellen op de gebruikte muismat of andere ondergrond.

Corsair Gaming M65 Pro RGB Black

Corsair Gaming M65 Pro RGB Black

Op deze pagina hebben we de software van de M65 Pro RGB als voorbeeld genomen, maar screenshots van de software van de Sabre vind je later op de fotopagina.


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*