European Hardware Awards 2016 - De winnaars!

De beste producten van het jaar, gekozen door negen Europese sites

Door


Inleiding

Zojuist zijn in Taipei aan de vooravond van de Computex IT-beurs de winnaars van de European Hardware Awards bekend gemaakt. Redacteuren van negen Europese techsites, waaronder Hardware.Info, hebben voor 40 verschillende productcategorieën bepaald welke producten het afgelopen jaar de beste indruk achter hebben gelaten.


De awards worden bepaald door de auteurs van de sites die onderdeel uitmaken van de European Hardware Association. Naast Hardware.Info zijn dat KitGuru uit Engeland, Hardwareluxx uit Duitsland, SweClockers uit Zweden, CowCotland uit Frankrijk, Hispazone uit Spanje, Hardware Upgrade uit Italië, PurePC uit Polen en Lab 501 uit Roemenië. Het stemmen verliep in twee rondes. In de eerste ronde konden de redacteurs van alle sites per categorie vijf nominaties aandragen. Ieders eerste keuze aangevuld met alle producten die twee keer of vaker werden genomineerd, werden geplaatst op een uiteindelijke nominatielijst. In een tweede ronde moesten de auteurs van alle sites per categorie 10 punten verdelen over de genomineerde producten, met een maximum van 4 punten per product. Minder dan 10 punten in totaal uitdelen was niet toegestaan, het in zijn geheel niet stemmen binnen een categorie echter wel. Uiteraard hebben de producten met de hoogste totaalscore gewonnen.

De European Hardware Awards zijn uitgereikt tijdens een ceremonie in het Taipei International Convention Center. Vanuit Hardware.Info waren Koen Crijns en David van Dantzig hierbij aanwezig. 

Op de volgende pagina's vind je welke producten door de negen redacties gezamenlijk zijn gekozen tot de beste van het jaar.


In deze review besproken 50 producten

  Meer producten (50)  

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*