Groupon Windows 10 Pro voor 22,22 euro: werkt dat?

Windows voor een schijntje getest

Door


Inleiding

Bij Groupon hebben ze soms uiterst interessante aanbiedingen. Zo ook afgelopen zaterdag. Toen ging daar voor een bedrag van slechts 22,22 euro Windows 10 Pro over de toonbank. Een pakket dat officieel voor zo’n 150 euro (OEM-versie) over de digitale toonbank gaat. Wij schaften het aan en gingen ermee aan de slag.


 
Naast sokken kon je ook voor Windows 10 Pro zaterdag bij Groupon terecht.

Een pakket zoals dit is interessant, want waar geef je je geld nu eigenlijk aan uit? Stort je het in een zwart gat of kom je in contact met een malafide bedrijf. Na het betalen van het bedrag kregen we een voucher toegestuurd van Groupon waarmee bij het Duitse KaufKaufKauf.de met behulp van een speciale code de software verkregen zou kunnen worden. Dit is niet de eerste keer dat we aandacht besteden aan goedkope versies overigens. Vorig jaar al bekeken we een aanbieding van Windows 10 voor 32,89 euro. 


De deal op de site van Groupon.

Na het uitvoeren van de bestelling voor Windows kregen we een factuur toegestuurd. De reguliere prijs voor Windows is bij deze site 234,45 euro, dat bedrag wordt op de factuur met de code van Groupon gecrediteerd. Hiermee lijk je dus met je betaling van 22,22 euro helemaal klaar te zijn.


Dossier

Lees ook deze besturingssysteem artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*