Razer Turret toetsenbord en muis review: gamen vanaf de bank

De power van een PC, het comfort van een console?

Door


Conclusie

De Razer Turret is een goede poging om PC-gaming naar de huiskamer te brengen, maar dat blijft een uitdaging. Ergonomisch blijft het een moeilijk verhaal, terwijl ook de draadloze verbinding soms niet meewerkt. Bij deze set van Razer viel vooral dat laatste tegen: het meegeleverde USB-verlengsnoer bleek hard nodig.

Het andere grote pijnpunt is de meegeleverde muis. Zeker voor grote 'Hollandse' handen is hij eigenlijk te compact, waardoor je hem niet voor een langere tijd comfortabel kunt gebruiken. Low-sense gamers kunnen deze oplossing, gezien het beperkte muisoppervlak, sowieso beter overslaan. Is een hoge DPI-instelling geen probleem, dan valt er beter mee te werken, al houdt de precisie soms ook niet over.

Voor 180 euro kunnen we de Razer Turret eigenlijk niet aanraden. Dan hadden we op zijn minst wat extra features verwacht, zoals macrotoetsen of een backlight. Met andere woorden: om echt lekker te kunnen gamen op PC-niveau, kun je voorlopig toch nog beter plaatsnemen aan een bureau.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Razer Turret Living Room Gaming Mouse and Lapboard

Desktop set, Draadloos, Qwerty US

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze toetsenbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*