Corsair Void Surround Hybrid review: headset met 3,5mm én USB

Concurrentie voor de populaire HyperX Cloud?

Door


Conclusie

De Corsair Void Surround Hybrid is een interessante nieuwe headset in het uitgebreide productgamma van de Amerikaanse fabrikant. Met zowel een USB- als een 3,5mm-aansluiting kun je hem probleemloos gebruiken voor je PC en gameconsoles. We zouden niet snel onderweg muziek luisteren met deze headset, maar ook dat is mogelijk.

Eén van de belangrijkste features van deze headset is de Dolby-technologie voor surroundgeluid. Het resultaat is dat de weergave van dergelijk geluid veel realistischer is dan bij andere headsets uit deze prijsklasse, zoals de populaire HyperX Cloud II van Kingston.

Als we puur naar geluidskwaliteit kijken, wint de HyperX Cloud het wat ons betreft wel. Vooral voor het luisteren van muziek is het geluidsbeeld van die headset veel geschikter. Gebruik je je headset alleen om te gamen, dan doe je aan de nieuwe Corsair Void een uitstekende koop: prima geluid, goede surround en - niet onbelangrijk - een heldere en ruisloze microfoon. De prijs vinden we daarbij alleszins redelijk.


Corsair Void Surround Hybrid


Lees ook deze headset artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*