Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


Speedlink Regger

Speedlink kennen we als leverancier van betaalbare gaming randapparatuur en ook de Regger SL660000 gaming stoel is met 229 niet de duurste stoel in dit artikel. De Speedlink en Nitro Concepts zijn de enige fabrikanten die die kunstleer combineren met stof. De in zwart-rood uitgevoerde rugleuning is geheel afgewerkt in kunstleer, terwijl het zitvlak met een velours-achtige stof is afgewerkt. De afwerking van Speedlink is wat ons betreft wat chiquer dan die van Nitro Concepts, en de stoel blijkt in de praktijk bovendien prima te ademen. De Regger beschikt over een forse lendensteun en een hoofdsteun die beperkt in hoogte verstelbaar is. Het zitcomfort van de stoel is goed, mede omdat de kuipvorm beperkt is.

Speedlink Regger Black

Deze stoel voelt redelijk solide aan en heeft weinig tot geen last van speling. Toch raden we de Regger niet direct aan, want net als de AKRacing Nitro heeft ook deze stoel niet veel druk op de punt van het zitvlak nodig om om te vallen, dankzij de zeer ver naar achteren geplaatste centrale steun annex gasveer.

Speedlink Regger Black


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*