Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


Vertagear SL-5000

Van Vertagear ontvingen wij de SL-5000, het topmodel uit de ‘racing line’ met een prijskaartje van 359 euro. Deze stoel is uitgevoerd met relatief dikke foamkussens, afgewerkt in zwart kunstleer van goede kwaliteit. Het dikke foam van de zitting en de rugleuning maakt dat de stoel comfortabel zit, maar ook dat deze wat ‘krap’ is. Het rechte deel van de rugleuning is op schouderhoogte slechts 30 centimeter breed en hoewel de zijkanten niet extreem naar voren komen, maakt dit toch dat je schouders iets naar voren geduwd worden. De armsteunen zijn ruim in vier richtingen verstelbaar en zijn zo goed aan individuele wensen aan te passen.

Vertagear SL5000 Black

Nadeel is dat ook de SL-5000 vrij veel speling heeft, de gehele zitting beweegt bij het verplaatsen van je gewicht heen en weer. En dat is jammer, want verder is het een prima stoel, die na de Noble Chairs onze tweede keus zou zijn.

Vertagear SL5000 Black


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*