Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


Conclusie

Gamingstoelen zijn met hun hippe design en kleurstellingen een mooie toevoeging aan je gaming setup. In de basis blijven het echter gewoon bureaustoelen, die als belangrijkste voordeel hebben dat de rugleuning hoger is, waardoor je je hoofd kunt laten rusten. De bouwkwaliteit van veel van de geteste stoelen viel ons echter tegen, waarbij met name de stabiliteit van veel modellen echt beneden peil is. Houdt er verder rekening mee dat het kunstleer van de meeste modellen slecht ‘ademt’, waardoor de stoelen bij warm weer plakkerig aan kunnen voelen.

De enige stoel die we écht aanraden is de Noble Chairs Epic. Deze stoel is goed afgewerkt, zit comfortabel en staat stevig op zijn wielen.  Ondank zijn hogere prijs is het het enige model dat we zonder voorbehoud zouden aanraden, en we belonen het dan ook met een Excellent Choice award.

Voor dit artikel hebben we samengewerkt met Erik Saathof van de firma Stradon, fysiotherapeut gespecialiseerd op het gebied van ergonomie.

 
Noble Chairs Epic


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*