Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


AKRacing Nitro

Van AKRacing ontvingen wij de Nitro, een stoel die verkrijgbaar is zwart met blauw, groen, oranje, rood of wit. Ons testmodel betreft de zwart-blauwe versie. De stoel kost in onze prijsvergelijker - afhankelijk van de kleur - gemiddeld 290 tot 300 euro en is geheel afgewerkt met kunstleer. Zowel het zitvlak als de rugleuning heeft een uitgesproken kuipvorm. Qua afmetingen van het zitvlak en de rugleuning springt de stoel er niet uit, maar houd er rekening mee dat het vlakke deel van de rugleuning op schouderhoogte slechts 33 centimeter breed is. Doordat de leuning daarnaast vrij stijl naar binnen buigt, voelt de stoel krap aan als je bredere schouders hebt. De armleuningen zijn ruim in hoogte verstelbaar, maar kunnen niet naar binnen of buiten gedraaid worden.

AKRacing Nitro Gaming Chair Black/Blue

Over de kwaliteit van de Nitro hebben wij onze bedenkingen. Het nepleer voelt relatief dun aan en de pasvorm over het onderliggende schuim is niet overal helemaal netjes. Een groter probleem is dat de stoel redelijk wat speling heeft op zijn voet en dat de stoel vrij gemakkelijk voorover valt wanneer je druk uitoefent op de rand van het zitvlak – bijvoorbeeld wanneer je letterlijk op het puntje van je stoel gaat zitten.

AKRacing Nitro Gaming Chair Black/Blue


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*