Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


Arozzi Torretta

De Arozzi Tortetta en de bredere Torretta XL zijn vreemde eenden in de bijt binnen dit segment. In tegenstelling tot de meeste andere gamestoelen zijn ze namelijk niet afgewerkt met (kunst)lederen bekleding, maar zijn de stoelen gewoon gestoffeerd. Dat ziet er wat minder hip uit, maar zeker bij warmer weer is het wel duidelijk comfortabeler, omdat stof veel beter ademt en minder snel plakkerig aanvoelt. Nadeel is uiteraard dat het vuil en transpiratie opneemt, zodat schoonmaken lastiger is dan bij een stoel met een gladde (nep)leren afwerking..

Arozzi Torretta Gaming Chair Black

Wij testen de normale niet-XL versie van de Toretta in de geheel zwarte versie. De stoel is ook verkrijgbaar in een combinatie van zwart met lichtblauw, blauw, groen, grijs, oranje of rood. Met een gemiddelde verkoopprijs van ongeveer 230 euro is het een van de goedkopere modellen uit de test. Ook de standaardversie die wij testen is lekker ruim en hoewel de rugleuningen grote ‘oren’ heeft aan beide zijkanten, komen deze minder stijl naar voren, waardoor de stoel voldoende ruim aanvoelt. De bouwkwaliteit van de stoel is redelijk, maar helaas heeft ook deze stoel behoorlijk wat speling op het zitvlak. Ook zit er niet heel veel schuimrubber tussen de bekleding en het onderliggende frame. Qua stabiliteit scoort de stoel wel prima, de kans dat deze stoel voorover valt is klein.

Arozzi Torretta Gaming Chair Black


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*