Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


DXRacer Gaming Chair OH/RE0

DXRacer is een van de oudere fabrikant van dit type stoelen, met inmiddels een zeer uitgebreid aanbod aan modellen. Wij testen een model uit de middenklasse, de OH/RE0 oftewel ‘Racing Series’. De stoel gaat voor gemiddeld 329 euro over de toonbank en is verkrijgbaar in zwart met blauw, rood, groen oranje en wit.  Het eerste dat opvalt als we de specificaties van de stoel met die van de concurrente vergelijken, is het lage gewicht dat deze mag dragen. Volgens fabrieksopgave kan de OH/RE0 maximaal 91 kilo dragen, waar dat bij de andere stoelen in de test 120 of zelfs 150 kilo is.

Opvallend, want de stoel voelt juist lekker stevig aan en heeft weinig speling op het zitvlak. Ook onze omval-test doorstaat de DXRacer met vlak en wimpel. De stoel komt verder compact, maar solide over en het zitcomfort is redelijk tot goed, als is de schuimlaag wat dun.

DXRacer Racing Gaming Chair OH/RE0/NW

Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar het desing van de DXracer spreekt ons wel aan, zeker de zwart-witte versie ziet er fraai uit. De kunstlederen bekleding valt bovendien strak over de onderliggende schuimvulling en sluit netjes aan zonder te plooien.

DXRacer Racing Gaming Chair OH/RE0/NW


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*