Acht gamingstoelen roundup review

Gamen als een koning

Door


Noble Chairs Epic

De ‘Epic’ van Noble Chairs is verkrijgbaar in twee varianten, een versie met écht leer en de door ons geteste variant met een kunstleer afwerking. In vergelijking met het kunstleer van de concurrentie oogt en voelt dat van de Epic echter veel beter aan. Noblechairs heeft de zitting en de rugleuning bovendien voorzien van duizenden kleine ventilatiegaatjes, wat het comfort ook ten goede komt. Het is een van de bredere modellen, met meer verstelmogelijkheden dan de concurrentie.

Noblechairs Epic Series Black

De bouwkwaliteit en afwerking van de Epic zijn erg goed, beter dan van de andere modellen uit de test. Daar komt bij dat de stoel viervoudig verstelbare armleuningen heeft en dat je ervoor kan kiezen om de stoel in zijn geheel naar achteren te laten neigen.  Zowel de meegeleverde lendensteun als de hoofdsteun zijn in hoogte verstelbaar, terwijl de meeste concurrentie alleen de lendensteun laten verstellen. Daar komt bij dat de stoel feitelijk geen speling heeft en van omvalgevaar geen sprake is. Hoewel de Noblechairs Epic met 339 euro een van de duurdere modellen uit de test is, is het met afstand onze favoriet.

Noblechairs Epic Series Black


Lees ook deze gamestoel artikelen op Hardware.Info

Gamen in stijl: 10 gamestoelen getest

woensdag 17-04-2019 - 05:59

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*