Logitech G Pro en G900 Chaos Spectrum review: mini en maxi

Twee muizen met dezelfde sensor, maar een compleet andere insteek

Door


Software

Zoals gebruikelijk bij Logitech gamemuizen, maken ook de G Pro en de G900 Chaos Spectrum gebruik van de Logitech Gaming Software. Hierin kun je verschillende profielen aanmaken, waarbij je de keuze hebt om deze in de muis of op de computer op te slaan. De functie van iedere knop kan naar eigen voorkeur worden aangepast. Ook kun je de verschillende DPI-stappen instellen en de polling rate aanpassen.

Logitech G900 Chaos Spectrum

Voor muizen zijn de verlichtingsopties wat minder uitgebreid dan voor toetsenborden, Zo blijven de keuzemogelijkheden beperkt tot een kleurencyclus en ademhalingseffect, waarbij ook de snelheid en helderheid ingesteld kunnen worden. Ook kunnen hier andere (Logitech-)apparaten geselecteerd worden om de verlichting mee te synchroniseren, zoals een headset of een toetsenbord.

Logitech G900 Chaos Spectrum

Beide muizen bieden de mogelijkheid om geoptimaliseerde instellingen voor bepaalde gaming muismatten te gebruiken. Daarnaast is er voor de G900 Chaos Spectrum een apart tabblad beschikbaar voor het accustatus. Hierin valt af te lezen hoeveel stroom de muis op dat moment verbruikt, opgedeeld in het systeem, de draadloze verbinding en de verlichting. Op basis van deze informatie maakt de software een schatting over de verwachte accuduur.

Logitech G900 Chaos Spectrum


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*