Roundup: 5 betaalbare smartphones

General Mobile GM5 Plus, Honor 6X (64GB versie), HTC Desire 628, Motorola Moto E G3 en Wiko U Feel Prime naast elkaar

Door


Inleiding

Bij smartphones wordt meestal een onderscheid gemaakt tussen drie stromingen: budget, midden en high-end. Maar wat als een telefoon rond de 300 euro kost? Is dat dan een duur budgetmodel of een goedkope middenklasser? Wij vonden dat het weer eens tijd werd voor een roundup waar we toestellen tussen de 130 en 300 euro naast elkaar zetten. De kandidaten waar wij voor kozen: de General Mobile GM5 Plus, Honor 6X (64GB versie), HTC Desire 628, Motorola Moto E G3 en Wiko U Feel Prime. Hieronder kun je lezen wat deze vergelijking heeft opgeleverd. 


Als we sorteren op prijs van laag naar hoog is de Moto E G3 de goedkoopste kandidaat, met een gemiddelde prijs van 129 euro in onze prijsvergelijker. Daarna volgen de Desire 628 met 229 euro en de U Feel Prime met 244 euro. De duurste van het stel zijn de GM5 Plus en de 6X met een gemiddelde prijs van 299 euro. In deze roundup zullen we uiteraard ingaan op de overeenkomsten en de verschillen. Minstens zo belangrijk in deze categorie is de prijs-kwaliteitverhouding. Wat kan je in dit segment verwachten voor je euro's en hoeveel verschil zit er tussen de spotgoedkope en de iets duurdere modellen? 


Lees ook deze smartphone artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*