Nvidia GeForce GTX 1080 Ti round-up: wie heeft de beste?

ASUS, EVGA, Gigabyte, Inno3D en MSI vergeleken

Door


Overklokresultaten en SLI

Voor onze overkloktest stellen we de gebruikte processor in op 4,5 GHz. We draaiden op alle videokaarten 3DMark Vantage, 11, Fire Strike en Fire Strike Extreme op de hoogst mogelijke stabiele klokfrequenties. Alle videokaarten stranden tussen de 2050 en 2088 MHz, een verschil van nog geen 2 procent. De ASUS Strix OC klokt nipt het hoogst. In het geheugen blijkt ook redelijk wat rek te zitten. Hier varieert de klokfrequentie tussen de 1501 en 1553 MHz, waarbij de EVGA het net iets beter doet dan de rest. De ASUS, EVGA en MSI staan dan ook bovenaan als we kijken naar de overgeklokte benchmarkscores.

Ten slotte nog een klein toegift: van de Gigabyte Aorus Xtreme hadden we twee kaarten in ons lab, dus we konden het niet laten om ook nog even een mooie SLI-score neer te zetten. We kwamen uit op 13.819 punten in Fire Strike Ultra, met de GPU's op 2050 MHz en het geheugen op 1418 MHz. Ter vergelijking: met de referentie GTX 1080 Ti in SLI haalden we 12.054 punten in Fire Strike Ultra. 

Gigabyte Aorus GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11GB


Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*