Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition review

Reboot van een klassieker

Door


Conclusie

De Cooler Master II 25th Anniversary Edition is vooral uiterlijk een ander product dan de reguliere Cosmos 2 waarop de kast is gebaseerd. De special edition is zilver van kleur en wordt geleverd met gehard glazen zijpanelen. Aan de binnenzijde valt op dat de moederbordtray in glimmend aluminium is uitgevoerd en als extraatje krijg je ook een blauwe led-strip bij de kast. Vind je die veranderingen de moeite waard, dan hoef je het voor de prijs in ieder geval niet te laten, want de 25th Anniversary Edition kost niet meer dan de normale versie: 349 euro. Dat is geen klein bedrag, maar je krijgt er ook echt wel heel veel kast voor terug.

Qua koeling scoort de Cosmos II 25th Anniversary Edition prima, maar het geproduceerde geluidsniveau is - zeker met de fans op volle snelheid - niet mals. Daar staat tegenover dat de kast veel inbouwruimte biedt en daardoor ideaal is voor een high-end systeem met veel opslag. Er is echter een aantal punten waar de kast steekjes laat vallen. Het verouderde I/O-paneel aan de voorzijde is er een, maar ook de enorme kabeltros die van de fancontroller komt is een minpuntje. Vind je die problemen overkomelijk en wil je een ruime, goed koelende kast, dan is de Cosmos II 25th Anniversary Edition zeker het overwegen waard.

Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition

Tower, Extended ATX, Zwart/Zilver, Venster, 5 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

519,09 €

gem. 519,09 €
1 shop, geen voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*