Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition review

Reboot van een klassieker

Door


Inleiding

Cooler Master bestaat 25 jaar en om dat te vieren introduceert het Taiwanese bedrijf vandaag de Cosmos II 25th Anniversary Edition, een speciale versie van de populaire behuizing die in verschillende vormen sinds 2007 op de markt is. Wij voelden deze nieuwe editie, met fraaie glazen deuren, aan de tand.  


De meest recente variant van de Cosmos, de Cosmos II is sinds 2012 op de markt en deze speciale 25 Anniversary Edition is een speciale variant op die behuizing, waarbij Cooler Master diverse (nostalgische) aanpassingen heeft gemaakt, maar waarbij de basis niet wezenlijk veranderd is. Net als al zijn voorgangers wordt de Cosmos II 25th Anniversary Edition gekenmerkt door vier gebogen metalen buizen. Twee aan de onderzijde die dienst doen als voeten, en twee bovenop de kast die gebruikt kunnen worden om het gevaarte op te tillen. Het betekent ook dat we te maken hebben met een fulltower behuizing die ruimte biedt aan alle denkbare moederbordformaten inclusief E-ATX en XL-ATX, terwijl er ruimte is voor drie externe 5,25 inch drives en maximaal dertien 3,5 inch drives. De Cosmos II 25th Anniversary Edition zal vanaf half juni in de winkel liggen en krijgt een adviesprijs van 349 euro.

Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition

Tower, Extended ATX, Zwart/Zilver, Venster, 5 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

519,09 €

gem. 519,09 €
1 shop, geen voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*