Win voor ruim € 12.500 aan hardware! 15 jaar Hardware.Info Magazine

Een overzicht van alle prijzen die je kunt winnen

Door


Tijd voor een feestje!

Hardware.Info Magazine bestaat 15 jaar en dat vieren we! Met dank aan onze partners hebben we maar liefst 42 prijzen met een totale waarde van ruim € 12.500 voor je klaar staan! Op deze pagina’s vind je een overzicht van alle prijzen die je kunt winnen. Deelnemen is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens leuk! Veel succes!


Hoe kun je deelnemen?

Hoe je deel kunt nemen aan het 15 jaar Hardware.Info Magazine prijzenfestijn lees je in het speciale jubileumnummer dat op 8 juli verschijnt (en we officieel lanceren tijdens een exclusief abonnee evenement).

Wil je zeker weten dat je het jubileumnummer (Hardware.Info Magazine #3/2017) op of vlak na 8 juli op de deurmat ontvangt? Schrijf je dan uiterlijk zaterdag 24 juni in als nieuwe abonnee. Je hebt dan sowieso een streepje voor, want de helft van de prijzen verloten we exclusief onder bestaande en nieuwe abonnees. De andere prijzen verloten we onder alle lezers.

Abonnee worden? Dat kan nu tijdelijk via de speciale actie van 15 nummers (2,5 jaar!) voor € 49,50, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een regulier abonnement te nemen.

42 prijzen ter waarde van ruim € 12.500

Hieronder vind je een compacte collage van alle producten die je kunt winnen. Op de volgende pagina's vind je een uitgebreidere beschrijving van alle prijzen.


In deze review besproken 42 producten

  Meer producten (42)  

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*