Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC review

Besparen op een dure videokaart: een goed idee?

Door


Conclusie

We hebben niet veel aan te merken op de Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC. Het is niet de snelste of stilste 1080 Ti, maar je kunt door de keuze voor dit model wel een aantal tientjes besparen. Echt goedkoop voelt hij desondanks niet aan: de koeler is grotendeels nog steeds van metaal, achterop zit een backplate en je krijgt diverse extra's, zoals een 3DMark-licentie. Een mooi detail vinden we het zwartgespoten I/O-bracket.

Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB

Het grootste struikelblok is eigenlijk het segment waarin deze videokaart zich bevindt. Als je 800 euro uitgeeft aan een videokaart, is de drempel niet zo hoog om dan ook nog maar 50 euro extra te investeren in een videokaart die lekker stil en net wat sneller is. Relatief gezien is het prijsverschil tussen de Gaming OC en de testwinnaars uit onze round-up niet eens zo groot.

Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB

Als je niet per se het neusje van de zalm moet hebben, doe je aan de Inno3D 1080 Ti Gaming OC zeker geen miskoop. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je toch liever wat net iets meer geld uitgeeft voor een model dat op alle vlakken uitblinkt.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti, 1557 MHz, 11264 MB

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*