PNY GeForce GTX 1080 Ti XLR8 OC Gaming review: smal, lang en sober

GP102 met meer vorm dan inhoud

Door


Inleiding

Inmiddels hebben we al een behoorlijke lading aan 1080 Ti’s getest. Vandaag is de PNY GTX 1080 Ti XLR8 OC Gaming aan de beurt. Deze kaart is één van de smalste 1080 Ti's in de Prijsvergelijker, hoog tijd om deze kaart nader aan de tand te voelen.


In het landschap van videokaarten zijn er traditioneel genoeg merken te vinden, menig hardwareliefhebber zal zonder al teveel moeite tien merken op kunnen noemen. Toch is de kans dat het het merk PNY in dit lijstje voorkomt niet erg waarschijnlijk. Dit Amerikaanse merk is vooral bekend van haar geheugenkaarten, USB-sticks, geheugenmodules en SSD’s. Het bedrijf bestaat al sinds 1985 en brengt exclusief videokaarten met GPU’s van Nvidia op de markt. Op het moment van schrijven staan er maar liefst 113 verkrijgbare videokaarten van PNY in de Prijsvergelijker, dit keer testen we de GeForce GTX 1080 Ti XLR8 OC Gaming 11GB van PNY.

PNY GeForce GTX 1080 Ti XLR8 OC Gaming 11GB


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

PNY GeForce GTX 1080 Ti XLR8 OC Gaming 11GB

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti, 1531 MHz, 11264 MB

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*