Phanteks Evolv Shift X review: huiskamerwaardig

Mini-ITX opnieuw uitgevonden

Door


Testresultaten koeling 100 en 100+100 watt

De tweede set van de vier tests doen we met een warmteproductie van 100 watt en 100+100 watt. Hier is het dus een stuk lastiger voor de behuizingen om de warmte zo snel mogelijk af te voeren.

100 W 12 V behuizing, CPU

Op hoge rotatiesnelheid houdt de Evolv Shift X zich opeens verrassend goed staande, we meten 34,8 graden, goed voor een vijfde positie.

100+100 W 12 V behuizing, CPU, GPU

Bij verdubbeling van de warmteproductie zien we dat de Phanteks Evolv Shift X enigszins dalen en de temperatuur stijgen naar 43,7 graden, maar toch valt dit alleszins mee. De cpu- en gpu-simulatoren worden wel vervaarlijk warm.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Phanteks Evolv Shift X

Mini ITX, Zwart/Antraciet, Venster, 2 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

169,00 €

gem. 169,00 €
2 shops, 2x voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*