Fractal Design Meshify C Tempered Glass review: compact koelmonster

Fractal's betaalbare ATX behuizing belooft en levert uitstekende koeling

Door


Testresultaten koeling 200 watt

We doen dus in totaal vier metingen. De eerste set is bij een warmteproductie van 200 watt, de tweede bij een warmteproductie van 400 watt. Beide sets voeren we uit met de fans draaiend op lage en op hoge rotatiesnelheid. Dat bewerkstelligen we door het voltage van de fans in te stellen op 7, respectievelijk 12 volt. Wanneer een behuizing bij de eerste set (200 watt) temperaturen boven de 30 graden laat noteren, voeren we doorgaans geen tweede set metingen op 400 watt uit. Wanneer de temperaturen de 40 graden overstijgen, staken we doorgaans de test.

200 W 12 V

Fractal Design's belofte dat de Meshify C goede koelprestaties levert wordt helemaal waargemaakt. Bij onze 200 watt test blijft de thermometer steken op 21,8 graden Celsius, de beste score van alle ATX-behuizingen in deze vergelijking.

200 W 7 V

Als we de fans langzamer laten draaien (7V) is het koelresultaat nog steeds uitstekend, met een temperatuur die onder de 25 graden blijft.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Fractal Design Meshify C Tempered Glass Edition

Tower, ATX, Zwart, Venster, 2 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

82,10 €

gem. 90,90 €
11 shops, 7x voorraad

Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*