Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Single Slot review: zo plat als een dubbeltje

Uniek smal, maar niet compromisloos

Door


Conclusie

De Inno3D GTX 1050 Ti Single Slot is uniek: geen enkele andere videokaart van dit type heeft slechts één uitbreidingsslot nodig. Als je met een fysieke ruimtebeperking zit die ervoor zorgt dat een dikkere kaart niet past, is het al snel de enige optie. De specifieke doelgroep van deze 1050 Ti zal dus al snel overtuigd zijn.

Om het passend te krijgen heeft Inno3D wel halsbrekende toeren moeten uithalen. De koelefficiëntie heeft duidelijk te lijden onder het feit dat de fan naast in plaats van bovenop het koelblok is geplaatst. Dat maakt dat de GTX 1050 Ti Single Slot zowel warmer wordt als luidruchtiger is dan 1050 Ti's met een dual-slot koeler.

Als je de ruimte hebt voor een reguliere GTX 1050 Ti, zouden wij altijd de voorkeur geven aan een full-size model. De grotere koeloppervlakte die dan beschikbaar is, kan alleen maar positieve effecten hebben. Heb je die ruimte niet, dan is de keuze snel gemaakt. Revolutionair is deze creatie van Inno3D niet, maar dat de fabrikant ook voor dit nichesegment een aanbod heeft valt natuurlijk alleen maar te prijzen.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Inno3D GeForce GTX 1050 Ti Single Slot 4GB

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, 1291 MHz, 4096 MB

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

191,00 €

gem. 194,90 €
3 shops, 2x voorraad

Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*