Cooler Master Masterbox 5 Lite (RGB) review: voordelig met én zonder bling

Cooler Master Masterbox 5 Lite (RGB) review

Door


Conclusie

Ben je op zoek naar een leuke kast voor vijf of zes tientjes? Dan is de Cooler Master Masterbox Lite 5 (RGB) het overwegen waard. De kasten zien er - zeker in relatie tot hun prijskaartje - netjes uit en bieden voldoende ruimte voor een volwaardig systeem. De Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB biedt als extra's ten opzichte van de normale versie een gehard glazen zijpaneel en drie rgb-ventilatoren aan de voorzijde.

De prestaties van de behuizingen zijn redelijk, maar niet geweldig. Vooral de Masterbox Lite 5 RGB is relatief luidruchtig, terwijl het dichte voorpaneel er tegelijkertijd voor zorgt dat daar geen hoge airflow en dus goede koeling tegenover staat. Onder de streep zet Cooler Master met de Masterbox Lite 5 een prima budgetkast met redelijke prestaties neer, waarbij vooral de rgb-versie echt in het oog springt. Kan je leven met de matige koelprestaties en het extra geluid, dan is hij in elk geval vanwege zijn looks het overwegen waard.


Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*