Cooler Master Masterbox 5 Lite (RGB) review: voordelig met én zonder bling

Cooler Master Masterbox 5 Lite (RGB) review

Door


Testresultaten geluidsproductie

We testen behuizingen behalve met ingeschakelde casefans ook altijd zónder draaiende fans, puur om te kijken hoe effectief ze geluid dempen. Bij modellen die voorzien zijn van extra voorzieningen daarvoor is die grafiek interessant genoeg om op te nemen in de review - te zien is dat er kleine maar duidelijke verschillen zijn. Beide varianten van de Cooler Master Masterbox Lite 5 presteren (vrijwel) gelijk in deze test, en noteren met net geen 32 dB prima waarden.

7 V

Met de fans op lage draaisnelheid  zien we duidelijke verschillen tussen beide versies van de kast. De Master Masterbox Lite 5 laat met 33,9 dB een redelijke score noteren, terwijl de rgb-kast met zijn drie extra ventilatoren toch een stuk luidruchtiger is en duidelijk aan de verkeerde kant van het gemiddelde in deze test zit.

12 V

Op hoge draaisnelheid van de fans verandert er fetelijk niets, en zien we wederom dat de reguliere versie redelijk stil is, terwijl de rgb-kast duidelijk hoorbaar is.


Lees ook deze behuizing artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*