Libratone One Click review: pimp je bluetoothspeaker

Deense 360 graden sound met touch bediening

Door


Conclusie

De Libratone One Click is een prima speaker zowel voor op je bureau als onderweg. Het apparaat is spatwaterdicht (IPx4) en is door de gebruiker aan te passen naar wens met een draagriem en/of een bevestigingsmechaniek. Bovendien zorgt de boekvormige behuizing ervoor dat de speaker makkelijk mee te nemen is, ook in een kleinere tas. De aaibare bekleding en stevig rubberen frame geven de speaker een robuust en stijlvol voorkomen terwijl het touch-paneel extra bedieningsgemak geeft. Het geluid dat de speaker voortbrengt is verrassend goed. De speaker biedt, zeker voor de formfactor, een prima volume en body. Het geluid is gebalanceerd afgesteld, maar wanneer je niet van een gemiddelde sound houdt heb je de mogelijkheid om met verschillende equalizerpresets een gewenst accent te leggen.

Libratone One Click Graphite Grey

Hiervoor ben je wel aangewezen op de app van Libratone, die weliswaar gebruiksvriendelijk is maar wel een persoonlijke registratie vereist. Of je daar mee kan leven is aan jou - een nep e-mailadres is natuurlijk zo gemaakt. Een andere misser van de app is dat je de muziek die je op je device hebt staan niet tot in detail kan bekijken, iets dat ietwat bevreemdend overkomt wanneer je dientengevolge als het ware op de tast naar het volgende nummer navigeert. Als we dit alles afzetten tegenover de behapbare prijs en de meer dan uitstekende accuduur van 21 uur kunnen we niet anders concluderen dan dat de Libratone One Click onze Great Value award verdient.

Libratone One Click


Lees ook deze (slimme) speaker/streamer artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*