AMD TR4 waterkoeling test: het maximale uit Threadripper

Custom waterblokken én AIO voor Threadripper getest

Door


XSPC RayStorm Neo waterblok

XSPC is een nichemerk dat al 13 jaar allerlei producten voor custom waterkoeling fabriceert. Ook deze fabrikant heeft een koelblok voor AMD Threadripper ontwikkeld, namelijk een speciale editie van de RayStorm Neo. Er zijn twee versies beschikbaar die allebei verchroomd zijn, maar één daarvan heeft daarnaast een smoke-achtige grijze afwerking. Die uitvoering ontvingen wij voor deze test.

Het blok zelf bestaat volledig uit koper, maar het omhulsel waarin de montagegaten zitten is gemaakt van aluminium. Bovenop is een venster van acryl geplaatst, zodat je het water kunt zien stromen. Ook dit blok beschikt over rgb-verlichting die je kunt aansluiten op een reguliere rgb-header, maar daarnaast wordt er ook een losse rgb-controller meegeleverd voor als je niet zo'n hip moederbord hebt.

Ook de XSPC RayStorm Neo TR4 maakt gebruik van G1/4"-fittingen. Helaas is het merk in Nederland erg beperkt verkrijgbaar, maar in Duitsland kost hij 90 euro bij diverse webwinkels.

 


Lees ook deze cpu-koeler artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*