20 usb-c flashdrives review: sticks voor de toekomst

Handige mobiele opslag voor de moderne laptop en telefoon

Door


Conclusie

Na maar liefst twintig sticks bekeken te hebben, vallen we bijna van onze stoel van de enorme prijs- en prestatieverschillen. Je kunt voor een gigabyte 44 cent betalen bij Kingston of voor dezelfde hoeveelheid het driedubbele bij Sandisks Photofast. Daarvoor krijg je bij dat apparaat wel de mogelijkheid ook verbinding te maken met Apple Lightning-apparaten. Heb je een Mac en/of mobiele apparatuur van Apple, dan is het wellicht de moeite waard om de hoge prijs voor lief te nemen.

De snelste drives in deze test zijn de Integral Fusion 128 GB, Toshiba TransMemory EX-U382 en de Silicon Power C80. Deze drie kennen we een Hardware.Info Excellent Choice award toe.

Wil je minder uitgeven per gigabyte, dan biedt Kingston een erg goede prijs-kwaliteitverhouding bij de 64 en 128 GB-uitvoeringen van de Kingston DataTraveler Micro Duo. Deze twee modellen krijgen om deze reden een Hardware.Info Great Value award. De dure Photofast biedt Lightning, usb-c, a én micro USB. Dat is wel heel veelzijdig en daarmee wat ons betreft een Innovation award waard. 

  
Silicon Power C80
Toshiba TransMemory EX-U382
Integral Fusion 128 GB


Kingston DataTraveler Micro DuoPhotofast iType-C


Lees ook deze usb-stick artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*